Τετάρτη, Μάιος 27, 2020

Λονδινο 529€

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

 

4ήμερο Λονδίνο - Αεροπορικώς

 

Αναχωρήσεις:

8/2, 11/2, 15/2, 21/2,

1/3, 9/3, 14/3, 21/3, 23/3, 29/3

 

1η Μέρα :ΑΘΗΝΑ – ΛΟΝΔΙΝΟ


Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αγγλίας. Άφιξη στο Λονδίνο  και   θα αναχωρήσουμε για τη ξενάγησή μας στη Βρετανική πρωτεύουσα. Ο ελληνόφωνος ξεναγός μας θα μας οδηγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου περνώντας από το φημισμένο Χάϋντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινκτον, στην συνέχεια από την Μαρμπλ Αρτς (μαρμάρινη αψίδα) το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον ομφαλό του Λονδίνου, από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε τη πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης, το Μπιγκ Μπεν. Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου, το σημείο και αξιοθέατο από όπου ξεκινάει η ιστορία μιας μεγάλης αυτοκρατορίας, θα συνεχίσουμε με το Σίτυ, το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο ,την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν.  Το απόγευμα σας είναι ελεύθερο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 

2η Ημέρα:  ΛΟΝΔΙΝΟ


Μετά το πρόγευμα έχετε όλη την ημέρα στη διάθεσή σας να γνωρίσετε καλύτερα τα πάρκα του κεντρικού Λονδίνου, το Χάυντ Πάρκ με τη λίμνη Σέρπανταιν, το Ρίτζεντ Παρκ με το ζωολογικό του κήπο και το Σέιντ Τζεημς Παρκ με τα ανάκτορα του Μπάκινχαμ,  που πάντα προσφέρονται για μια πρωτότυπη βόλτα. Ακόμα μπορείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, ένα από τα καλύτερα και φημισμένα του κόσμου και να αφιερώσετε και λίγο χρόνο στο μουσείο εικαστικών τεχνών της Βικτωρίας και Αλβέρτου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Μπορείτε όμως να διαθέσετε το πρωινό σας κάνοντας μια ωραία βόλτα στην περίφημη υπαίθρια αγορά του Πορτομπέλο στην περιοχή του Νότιγκ Χιλ στο δυτικό Λονδίνο με καταστήματα που εμπορεύονται αντίκες και άλλα είδη λαϊκής τέχνης.

 

 

3η Ημέρα:  ΛΟΝΔΙΝΟ


Μετά το πρόγευμα υπάρχει χρόνος ελεύθερος για μια  βόλτα και αγορές στην πόλη. Είναι ευκαιρία να καλύψετε ότι επισκέψεις δεν προλάβατε τις προηγούμενες μέρες και να κάνετε τα ψώνια σας.

 

 

4η Ημέρα:  ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ

 

Μετά το πρόγευμα , ελεύθερος χρόνος  και στην συνέχεια συνάντηση με τον οδηγό μας και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας στην Αθήνα.

 

 

Αναχωρήσεις Ξενοδοχεία 2 κλινο 1 κλινο Παιδί

8/2, 11/2, 15/2, 21/2

1/3, 9/3, 14/3, 21/3, 23/3, 29/3

Beyswater Inn 3* / Queens Park 3* κεντρικά 529 669 429

8/2, 11/2, 15/2, 21/2

1/3, 9/3, 14/3, 21/3, 23/3, 29/3
Copthorne Tara Kensington 4* κεντρικό 579 719 469

 

 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :

 

  • Αερ/κά εισιτήρια Αθήνα-Λονδίνο-Αθήνα ( απευθείας ) .
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Λονδίνου .
  • 3  διαν/σεις σε ξενοδοχείο  3*  ή  4* με πρωινό .
  • Πανοραμική ξενάγηση Λονδίνου  με  Ελληνόφωνο ξεναγό .
  • 1 χειραποσκευή μέχρι  8 κιλά  για κάθε επιβάτη .
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Tour Operator
  •  
  1. Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι των αεροδρομίων ( 150 E )
  2. Η σειρά των ξεναγήσεων δύναται να τροποποιηθεί
  3. Οι τιμές ισχύουν έως   εκτός από περίοδο εκθέσεων, εορτών και ειδικών γεγονότων

 

 

Διαβάστηκε 13262 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια