Κυριακή, Δεκέμβριος 15, 2019

Το Γραφείο μας

 

            Η εταιρεία μας δραστηριοποιέιται στο χώρο του τουρισμού από το 1974. Αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση με γνώση και πείρα σε όλες τις δραστηριότητες του κλάδου του τουρισμού. Εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΝ ISO9001:2008 για «Λειτουργία γραφείου γενικού τουρισμού, ταξιδίων και μεταφοράς προσωπικού»

 

           Τα στελέχη των εταιρειών μας αναλαμβάνουν με γνωση και αγάπη για το ταξίδι, την οργάνωση των μετακινήσεων σας, είτε μαζικών είτε μεμονωμένων καθώς και τη διαμονή σας σε ξενοδοχεία της επιλογής στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Διατηρωντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

           Επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία 39 ετών του γραφείου μας ‘‘LuckywayTravel’’ με εξειδίκευση στον τομέα της έκδοσης εισιτηρίων αεροπορικών, ακτοπλοϊκών καθώς και κρουαζιερων σε όλο τον κόσμο λειτουργεί και η συγγενής εταιρεία ‘‘LakyTours’’με εξειδίκευση στις μεταφορές προσωπικού όπως και στην πραγματοποίηση οργανωμένων ομαδικών εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού.

 

           Οι υπηρεσίες μας:

 

  •            LuckyBusinessTravel:
  •  
    • Aναλαμβάνουμε την οργάνωση και την πραγματοποίηση των επαγγελματικών σας μετακινήσεων είτε μαζικών είτε μεμονωμένων. Πιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε τις μεταφορές σας από και προς τα αεροδρόμια, τη διαμονή σας καθώς και τη διοργάνωση των συνεδριων σας. Όλα αυτά με την εγγύηση και την ασφάλεια του γραφείου μας!

 

  •            LuckyGroupTravel:
  • To γραφείο μας εφαρμόζει σύστημα διαχείρησης ISO9001:2008. Διαθέτουμε ιδιόκτητα πολυτελή τουριστικά λεωφορεία 20,40,52 & 60 θέσεων με έμπειρους οδηγούς καθώς και ΙΧ αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών προς ενοικίαση.Έτσι μέσα από την πολυετή εμπειρία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας για τις ασφαλείς μεταφορές τους και συνεχίζουμε να τους ικανοποιούμε με τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε και να κατέχουμε την 1η θέση στις προτιμήσεις τους!

 

  •          LuckyAdventures:
  • Από το 1996 μαζί με τους ειδικούς της Trekking Hellas διοργανώνουμε όλο τον χρόνο εκδρομές ειδικά για αυτούς που αγαπούν τη φύση και θέλουν να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες. Συμμετέχουμε σε δραστηριότητες όπως το rafting, η ιππασία, ποδήλατο βουνού, τοξοβολία, paintball, canoekayak, πεζοπορία, rappelκ.ά. στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας.‘‘Ζούμε στη φύση σαν να ειναι ο παράδεισος! ’’

 

  •          LuckyHoneymoons:
  • Σχεδιάζουμε για εσάς το  ομορφότερο ταξίδι της πιό ιδιαίτερης στιγμής της ζωής σας, σύμφωνα με τον προορισμό που έχετε διαλέξει ή με αυτόν που θα σας προτείνουμε. Το σίγουρο είναι οτι θα είναι ονειρικό!

 

 

YourLuckyTravel:

Βάσει τον προορισμό που έχετε διαλέξει ή/και το χρηματικό ποσό που διαθέτετε εμείς θα σας προτείνουμε το καλύτερο ταξίδι με τις ανάλογες υπηρεσίες κι εσείς θα διαλέξετε πετυχαίνοντας την καλύτερη προσφορά!

 

 

 

 

LuckywayTravel

3ης Σεπτεμβρίου 18, Αθήνα

210.52.31.464

210.52.31.106

www.luckytravel.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 08:56